Tochitura moldoveneasca 1

Tochitura moldoveneasca

Ingrediente:

500 gr carne proaspata de porc cu grasime
200 gr telemea oi
4 oua
200 g malai
sare

Încearcă și Reteta Panna cotta cu ness simplă și rapid de făcut!

Mod de preparare

1. Prajim carnea de porc in grasimea proprie. Pentru o tochitura moldoveneasca autentica va recomand carnea de la porcul proaspat taiat.
2. Dupa ce s-a rumenit o dam deoparte si o pastram la cald.
3. Dam telemeaua de oi pe razatoare.
4. Ouale le facem ochiuri moi.
5. Din apa, malai si sare pregatim o mamaliguta moale.
6. Asezam pe o farfurie carnea de porc .In mijloc punem mamaliguta si branza rasa iar deasupra ochiurile moi.

Musai sa aveti alaturi o carafa cu vin rosu de butuc si o strachina cu muraturi!

Sa aveti pofta!

Dacă nu ești mulțumit/ă de această rețetă simplă poți căuta alte rețete rapide aici.