Tarte cu năut si rosii 1

Tarte cu năut si rosii

Ingrediente

250 gr aluat foietaj
1 conserva naut Sun Food
cateva rosii
150 gr cascaval
2 galbenusuri
2 linguri lapte
cateva frunzulite oregano

Încearcă și Reteta Farfale cu ton simplă și rapid de făcut!

Mod de preparare

1. Scurgem nautul din conserva. Taiem rosiiile felii si radem cascavalul pe razatoare mica.
2. Intindem foaia de aluat si taiem dreptunghiuri. Intepam cu furculita aluatul ca sa nu se umfle foarte tare la copt si ungem pe toata suprafata cu galbenusul batut cu lapte.
3. Asezam pe fiecare bucata de aluat putin cascaval ras apoi punem feliutele de rosii si nautul iar deasupra din nou cascaval.
4. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru circa 15 minute pana se rumenesc frumos deasupra.

Dupa ce se racesc le garnisim cu frunzulite de oregano. Tartele noastre sunt gata de luat la picnic!

Dacă nu ești mulțumit/ă de această rețetă simplă poți căuta alte rețete rapide aici.