Salata de ciuperci cu smantana, usturoi si maioneza 1

Salata de ciuperci cu smantana, usturoi si maioneza

Ingrediente

400 gr ciuperci din conserva
1 lingura maioneza
1 lingura smantana
3 catei usturoi
cateva fire marar
sare, piper

Încearcă și Reteta Tochitura de pui simplă și rapid de făcut!

Mod de preparare

1. Fierbem ciupercile in apa cu putina sare doar cat sa se inmoaie foarte usor.
2. Le scurgem bine de apa, le scoatem si le tocam marunt. Eventual le puteti marunti la robot, mai ales daca le pregatiti pentru un platou festiv.
3. Punem ciupercile tocate intr-un bol si adaugam maioneza, smantana si usturoiul pisat.
4. Amestecam bine si potrivim de sare si piper. In acest moment gustati si in functie de propriul gust mai puteti adauga maioneza, smantana sau usturoi.
5. Asezam salata de ciuperci pe un platou si presaram deasupra mararul tocat marunt. Salata trebuie consumata imediat nu este indicat sa o lasam de pe o zi pe alta. Daca dorim sa o servim la o petrecere e de recomandat sa pregatim ciupercile din timp si cu cateva minute inainte de servire adaugam maioneza, smantana si usturoiul.

Dacă nu ești mulțumit/ă de această rețetă simplă poți căuta alte rețete rapide aici.