Farfale cu ton 1

Farfale cu ton

Ingrediente

200 gr farfale
1 conserva ton bucati Sun Food
1 conserva porum Sun Food
1 conserva rosii cuburi Sun Food
1 ceapa
sare, piper
busuioc

Încearcă și Reteta Rulouri de pui cu ciuperci invelite in bacon simplă și rapid de făcut!

Mod de preparare

1. Punem la fiert intr-o craticioara apa impreuna cu cateva linguri ulei de masline si un praf sare.Cand clocoteste punem farfalele. Cand sunt aldente le scoatem intr-o sita si le trecem sub jet de apa rece ca sa se opreasca procesul de fierbere si sa nu se lipeasca unele de altele.
2. Intr-o craticioara incingem doua trei linguri ulei de masline, adaugam ceapa tocata fin si lasam pana devine translucida. Adaugam conserva de rosii si lasam la fiert circa 10 minute.
3. Adaugam porbumbul (am pus cam jumatate din conserva) dam intr-un clocot apoi punem tonul.
4. Asezonam cu sare, piper si busuioc. Asezam farfalele pe o farfurie, in mijloc punem sosul obtinut apoi servim.
Optional, pentru aspect puteti arunca cu frunzulite de busuioc

Dacă nu ești mulțumit/ă de această rețetă simplă poți căuta alte rețete rapide aici.