Ciuperci cu quinoa si spanac 1

Ciuperci cu quinoa si spanac

Ingrediente

1 conserva ciuperci Sun Food
100 gr quinoa
200 ml apa
100 gr spanac
un fir praz
3 catei usturoi
cateva fire chives
sare de mare
piper proaspat rasnit
4 linguri ulei de orez

Încearcă și Reteta Bomboane Raffaello simplă și rapid de făcut!

Mod de preparare

1. Spalam quinoa in cateva ape pana ce apa ramane curata. Punem intr-un vas quinoa si apa, la foc mic, si fierbem pana cand toata apa va fi absorbita iar quinoa isi va mari volumul de aproximativ patru ori.
2. Intr-un wok punem uleiul de orez. Am ales sa folosesc ulei de orez fiindca este foarte sanatos, are o concentratie mare de vitamine, antioxidanti si substante nutritive si are un punct de ardere foarte ridicat fiind ideal pentru prajire. Am adaugat ciupercile si le-am rumenit la foc iute.
3. Adaugam prazul tocat marunt si usturoiul pisat si le sotam usor, doar cat sa isi elibereze aromele.
4 .Adaugam quinoa si amestecam. Asezonam cu sare si piper proaspat rasnit.
5. La final adaugam spanacul si dam wok-ul deoparte de pe foc, Spanacul nu trebuie sa il gatim, el doar se va inmuia usor.

Extraordinar de gustos dar si foarte sanatos!

Dacă nu ești mulțumit/ă de această rețetă simplă poți căuta alte rețete rapide aici.