Ciuperci cu quinoa si spanac 1

Ciuperci cu quinoa si spanac

Ingrediente

1 conserva ciuperci Sun Food
100 gr quinoa
200 ml apa
100 gr spanac
un fir praz
3 catei usturoi
cateva fire chives
sare de mare
piper proaspat rasnit
4 linguri ulei de orez

Încearcă și Reteta Tarte cu năut si rosii simplă și rapid de făcut!

Mod de preparare

1. Spalam quinoa in cateva ape pana ce apa ramane curata. Punem intr-un vas quinoa si apa, la foc mic, si fierbem pana cand toata apa va fi absorbita iar quinoa isi va mari volumul de aproximativ patru ori.
2. Intr-un wok punem uleiul de orez. Am ales sa folosesc ulei de orez fiindca este foarte sanatos, are o concentratie mare de vitamine, antioxidanti si substante nutritive si are un punct de ardere foarte ridicat fiind ideal pentru prajire. Am adaugat ciupercile si le-am rumenit la foc iute.
3. Adaugam prazul tocat marunt si usturoiul pisat si le sotam usor, doar cat sa isi elibereze aromele.
4 .Adaugam quinoa si amestecam. Asezonam cu sare si piper proaspat rasnit.
5. La final adaugam spanacul si dam wok-ul deoparte de pe foc, Spanacul nu trebuie sa il gatim, el doar se va inmuia usor.

Extraordinar de gustos dar si foarte sanatos!

Dacă nu ești mulțumit/ă de această rețetă simplă poți căuta alte rețete rapide aici.