Bomboane Raffaello 1

Bomboane Raffaello

Ingrediente

200 gr lapte praf
300 gr cocos
200 gr zahar pudra
200 gr unt
100 gr alune decojite

Încearcă și Reteta Salata de ridichi, rucola si kaki simplă și rapid de făcut!

Mod de preparare

1. Se amesteca intr-un bol laptele praf cu zaharul pudra, untul la temperatura camerei si 200 gr cocos. Amestecam cu mana pana rezulta un aluat sfaramicios. Nu va speriati, aluatul va deveni maleabil de la cadura mainilor si va fi usor de modelat.
2. Se ia cate o bucata din compozitie, se pune in mijloc cate o aluna si se modeleaza cu mana in forma de bilute.
3. Se tavalesc bombonelele prin nuca de cocos si se dau la rece ca sa se intareasca.

Le pastram la rece pana in momentul servirii.

Dacă nu ești mulțumit/ă de această rețetă simplă poți căuta alte rețete rapide aici.